i'll drive all night, too keep you warm

Lov med massvis att göra! 
Älskar detta och önskar det varade för evigt.
 
 

niggas talk more than bitches these daysjust nu sitter jag och snackar lite med min babe i telefon! 
Idag har jag haft en otroligt seg dag, ärligt talat. TRÖGT PEOPLE!
Nu ska jag gå och ta en kopp te och choklad och snacka lite mer med min vän Ellen! 

your hand fit's in mine, like it's made just for me

Jo, det är faktiskt helt okej att gråta när man ser följande bilder... Eller dregla... Eller båda...
 
 
 
 
 
 

You're all that matter to me
 
I fredags och idag har det varit väldigt viktiga dagar ska ni veta! Eftersom två av mina bästavänner har faktiskt fyllt år. 
15 och 16, alltså det här börjar ju bli stora siffror, people... Sinnes. 
Älskar båda de här två pärlorna något enormt mycket och vill önska de all lycka i världen.
Puss bästa Josefine och Elin!

let me be the one to, lift your heart up and save your life

Idag är en ny dag, och idag ska bli bra. 
 
Dream On | via Tumblr
 

du kan ta av dig ditt regnställ

Jag har haft sämsta dagen ever. Åhhhhhh... Orkar ej.. För dig, bloggen, kommer jag inte ljuga, inte låtstats som att allt är bra när det inte är det. 
På riktigt, det är dagar som denna man bara vill skrika allt man kan, stänga in sig i ett trångt rum, inte titta på mobilen, sätta sig i ett hörn, gråta i regnet, dunka huvudet mot sten, dra av sig allt sitt hår, sluta svara på alla idioter, gå ut i skogen och sätta sig och frysa, och bara sluta ögonen och inte öppna de förän allt är löst.
Men skitsamma.
 
 
 
 

don't think about it too much

Mitt hår är cpfult.. Vill bara ha tillbaka mitt gamla hår som är på bilderna nedanför...
 
Det är tur jag har mina fina vänner som kan muttra upp mig dagar som denna. 
Sedan vill jag även förtydliga att jag missade att skriva mitt bästa smeknamn på min lista förut!!! KIRRIS SÅKLART! Jag tänkte att det var så självklart att jag inte skrev det.. ;) Men det tyckte inte alla om, så jag skriver det nu! 
  
 
 
 
 
 
 

Cause i love me enough for the both of us

Nice med egna datorer i skolan, måste jag säga. 
Jag menar då kan man ju alltid blogga på lektionerna... xD xPpppPPPpPP <3 <3 lol lol 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im not scared

Kollade just i min kära vän Jennys blogg och såg att hon hade gjort en lista och blev sugen på att göra en själv. Så jag blandade hennes lista med någon annan jag hittade. Jaja, läst den om du känner att du kanske vill lära känna mig lite bättre.
 
Hur gammal är du? Jag är femton år.
Hur gammal känner du dig? Inte som femton, yngre oftast. Vissa dagar är jag tolv, vissa dagar är jag arton. Frågar ni min syster är jag nog fortfarande sju.
Vad har du gjort i dag? Sovit. Cpmagontattacker höll mig uppe hela natten och morgonen, så blev tvungen att stanna hemma från skolan.
Vilken film såg du senast? After Earth tror jag. Min framtida man och min svärfar, kan det bli bättre?
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Helt klart vår och sommar. Det är då allt bra händer, allt det som man resten av året lever på, för att man var så lycklig.
Är du besatt av någonting? Musik. Kebab. Vänner. Familj. Klia sig i hårbotten. One direction, även fast jag inte skulle välja det i alla situationer.
Vad är du rädd för? Inte så mycket saker faktiskt. Är ganska rädd för att bli vuxen. Och att mista saker, upplevelser och personer.
Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag har dålig hörsel (och brukar tycka det är pinsamt att säga det, men tror det är bra att skriva det här. Då blir det inte lika skämmigt.). När jag var liten var jag bäst på gameboy.
Vad ville du som liten bli när du blev stor? Trollkarl, veterinär, dansare, låtskrivare, konstnär, illustratör, haha, den listan är lång.
Vilken är din favorithögtid? Julen, helt klart. Kanske inte det kristna i julen, men all glädje och lycka som tillkommer med den.
Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Svår fråga. Antar att mitt svar är, att tillbringa den med de personerna jag saknar mest, och bara göra just det vi gör bäst.
Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Något varmt ställe med mina närmaste kompisar. Dubai skulle jag vilja uppleva någon gång, och där är det ju sjukt varmt!
Någon som du ser upp till? Mina systrar, de har alltid och kommer alltid vara mina störs ta förebilder, även fast det inte är medvetet alla gånger. I mina ögon är de bäst i världen, klokast och starkast.
Vad lyssnar du på just nu? Mitt favoritband The 1975. Lyssnar även på en av mina favoritlåtarna med de, Sex.
Har du någon gång brutit ett ben? Nej. Stukningar lite här och där, men inget brutet.
Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, oboy, nudlar, och om jag fick önska skulle jag väl alltid ha cola och chips där också. GOTT.
Vad är du på för humör just nu? Jag tror jag är glad. Eller neutral, men lycklig.
Vilka världsdelar har du varit i? Europa och nordamerika.
Vilka yrken har du provat på? Proat på hemköp och konserthuset.
Hur går du helst klädd? Haha, lol, alla som känner mig vet att jag helst går i mjukisar. Mjukisbyxor, turrebrallor, chillbyxor, addidasbyxor, ni fattar. Men det ska ju helst vara en ball tröja till det också! Typ en snygg hood, utan luva. Fett skönt att chilla runt i de kläderna alltså, gaaahh.
Vilket stjärntecken är du född i? Tvillingarnas.
Vilket är ditt favoritgodis? Är egentligen inte jättestort fan av godis, haha. Men älskar ju sodapops.
Vad sa du senast? Puss, hej.
Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Det var engelska, men efter denna termin, så nej tack. Svenska är det nog nu.
Vilken är din favoritaffär? Försöker alltid variera affär, det är nog så man får en egen stil. Tyvärr, har jag alldeles för mycket kläder från bikbok. Annars älskar jag typ Urban outfitters och Weekday.
Vad har du i dina fickor? Har inga fickor. Men i vanliga fall, kanske en femma, hörlurar, läppbalsam om jag har tur.
Hur många gånger har du flyttat? Tre gånger tror jag. På riktigt 1 gång, antar jag( med mamma alltså).
Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Musik av något slag, livsförburkning av cola och ritsaker.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Knappast morgon, kvällsmänniska, helt klart.
Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag fem år. Livet lekte, haha. Dock tror jag det var just under oktober månad mina föräldrar separerade.
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Clara. Hon och jag satt och pratade om jättemycket saker i tisdag. Och det kändes alldeles speciellt det pratet, allt hon sa alltså.
Är du blyg? Svårt att säga. Skulle jag fått frågan för ett och ett halvt år sedan, så hade jag sagt ja, men mycket är förändrat nu.
Vad heter du i andra namn? Monica efter min älskade mormor.
Vilken är den roligaste träningsformen? Dans, utan tvekan.
Har du några husdjur? Världens bästa hund, Gittan och världens bästa katter, Buster och Frasse. Kanske blir trött på de ibland, men älskar de något otroligt.
Vill du gifta dig? Nej. I så fall borgligt om något. Men vet inte, men tror inte riktigt på äktenskap och allt det där.
Var växte dina föräldrar upp? Sverige, Eskilstuna & Karlstad. Sverige, Lund & Kanada, Toronto.
Har du svenskt ursprung? Haha, jag vet inte riktigt definitionen av ursprung. Men jag är hälften svensk, en kvarts slovakisk, en kvarts engelsk.
Har du, eller har haft, något smeknamn? Wilmis, Wims, Swaggy, Wilmaswag, Mimi, Gummisnodden, Wilma anus, Alf, Arnold, Anusbarnet. Alltså lol, det finns för många.
Vilka är dina största svagheter? Jag tänker för mycket, och ibland känner för mycket. Jag har dåligt tålamod. Svårt för att säga hejdå och att gå vidare från bra tider.
Vad är du mest lycklig för i ditt liv just nu? Allting nästan. Finns så mycket att vara tacksam över.

jag gillar dig, som bas gillar hörn
Tänkte bara dela med mig av lite teckningar jag gjort.
Något som jag faktiskt aldrig skulle kunnat gjort för något år sedan, men nu gör jag det. Jag känner att folk får tycka vad de vill, fina eller inte. Det viktiga är bara att inte någon känner sig tvingad att säga att de tycker om teckningen när de inte gör det.

Det har regnat i dagar. Det regnar och det slutar aldrig.

Ibland känner jag att jag verkligen skulle vilja vara anonym på min blogg. Att ingen skulle veta vem det var som skrev, ingen skulle dömma. Kanske till och med ingen som läste. 
Men det är nog det jag har min dagbok till. Men på något sätt känns det svårt att ta fram den just i nuet. 

Jag skulle önska att de jag saknar mest vore hos mig just nu. Det känns lite extra i hjärtat att vara utan de personerna just nu. 
låtsats som det regnar 
Om du visste var det var, varför sa du inget? 
Jag tror du visste vad det var, men du sa ju inget. 
Du bara låtsats som det regnar. 
Du låtsats som det regnar. 
 

RSS 2.0