om mitt liv vore en canvas, skulle ni vara de som måla den färggladMina energikällor. Älskar er! 

little white lies

Även fast jag vaknade med inställningen att jag skulle vara gladare idag, lyckades jag inte direkt. Ett tag där i mitten av dagen blev det nästan värsta på länge. Åhh, orkar ej må såhär länge till. 
Tur att jag har min älskade Josefine som muntrade upp mig för några timmar tillbringade på Rekarn under kvällen. Har verkligen saknat henne. 
Jag ska försöka tagga lite till bästa Daniel Adams rays konsert i Västerås nu på lördag. Det kan ju seriöst inte bli annat än kul, hoppas jag åtminstone... Med Clara blir nog allt kul!
 
Men hörni, nu vill jag avsluta med att säga att jag ska försöka imorgon igen. Då ska jag verkligen vakna med ett leende på läpparna, och skippa allt deprimerande. Så hoppas vi på att nästa inlägg på bloggen blir lite mer glatt och lyckligt än de senaste. 
 
 

this room is really starry

Oj, oj, oj, vad jag saknar de som jag än gång varit bra kompisar med. De jag idag knappt pratar med. 
Hur kan det gå från att man är så bra kompisar till att bara säga hej till varandra? Varför har jag förlorat er alla... 

bortom tid och plats. sa vi ska dit, du är med okej, ja visst. låt oss hypa, låt oss göra grejer.

När jag verkligen borde plugga, så bloggar jag självklart istället. Men ska bara göra ett snabbt litet inlägg, sedan får jag sätta med dessa fucking utvärderingar. Jag behöver utvärdera mitt svenskaarbete, min slöjd, min skrapbild och min sprängskiss på bilden.  
Nu ska jag bara dela med mig av några bilder från min dansföreställning i helgen. Vi var schoolgirls, and i know, we look like hoes. Döm inte. 
Varning för selfies...innan vi suddas ut

Världens bästa Mathea räddar mig alltid dagar som dessa. 
All kärlek till dig!
vi ser världen i samma nyans

Hej bloggen. Jag är depp. Jag har inget att göra på en fredag och är ensam hemma. Den där jäveln Otis svarar inte mig. Snacka om ensam och dissad.
Förhoppningsvis kan jag hitta på något annat att göra eller nått... 

Nu vill jag bara dela med mig av en bild på en av mina allra bästavänner. Han ställer alltid upp, och ni ska bara veta vilken bra kille detta är ;)
det är lugnt, för jag känner dj

När man endast sovit 2 timmar och inte orkar lektionen... 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltid hannah och hennes fucking bitchblickar.. ;)

vi use to talk about it

Mysigaste helgen på länge! 
Chillfredag med Jennyhäng, sedan lördag och söndag hos mormor och morfar. 
Jag har målat, badat jacuzzi och shoppat en massa fina kläder, som ni ser på bilderna. Hittade även en jacka som förhoppningsvis får duga denna vinter för mig som är så skeptisk mot varma jackor. 
Nu ska jag rita lite och mysa till Daniels nya album! 


Hela världen är glömd snart

Ville bara säga att mina kompis hannaiiiiish är typ en av de bästa hansbollspelarna i Sverige. Hon fick ett stipendium i helgen som de bara gav ut till henne och en till i hela landet, fattar ni typ hur duktig hon är?
Hon är ju bara för braaaaa! Blir så stolt. 
 
 
 
 
 
 
 
 

There's something bout the bad boys, that makes a good girl fall inte love

Sometimes i just want to be a unicorn :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i wanna love you, all over, just the way you're been loving me

bara för att bästaste Jenny egoboosta mig och var så gullig, så lägger jag upp lite selifies... bara för att!
 
 
 

talk about it

Alltså just nu är jag så trött och fuckad... Vaknade för en stund sen och det enda jag känner är ångest, Orkar inte plugga allt jag behöver plugga, orkar inte städa, orkar inte ta på mig varma kläder för att det är så fucking kallt, orkar inte regnet, orkar inte ens duscha,... 
ååååhhhhh
 
 
 

boss ass bitch bitch bitch

Sitter hemma hos lilla halvsjuka Wilma tillsammans med Otis. (Jag kan skriva lilla Wilma för jag är faktiskt ganska många centimeter längre än henne nu!) Vi gick hem till henne efter skolan utan inbjudan. Hon gillar oss jag lovar. Är jättedålig på att skriva saker på andras folks bloggar för jag har ingen aning om vad jag ska skriva. lol, tur att jag inte är tvingad. Är dock bra på att fylla ut text lalala

Wilma du är världens bästa och jag gillar dig massa även fast jag våldgästar dig även om du inte vill. Fast du vill egentligen jag svär. Och våldtar din blogg fast det vill du också. Egentligen. 
Det är svagt duggregnt och mulet ute. Jag är framtida metrolog. Jenny Björklund som metrolog låter ganska nice nästan. sho ja skoja
 
Kan också efterlysa någon som är bra på saker om olja? Mitt NO-betyg hänger på detta hallåååå
hejdå folket och förlåt för ett superflummit inlägg swag

we be steady mobbin'

 
Skriv min rapport någon... JAG BER ER!

RSS 2.0