kom och lägg dig ner, lägg dig ner

Jaha.. Nu sitter jag här... Har tänkt länge nu att jag ska blogga, men har jag gjort det? Nej. 
Men nu när Josse körde en liten sneakbloggning måste jag ju göra ett ordentligt inlägg som jag själv, ägaren av denna blogg gjort.
 
Till alla er som undrar, och alla ni andra, vill jag bara säga att jag haft två av de mest underbara, fantastiska, oslagbara och helt enkelt bästa två veckorna i mitt liv i Torquay. Inget kan slå dessa veckor, end of discussion. Spanien och Italien var sjukligt bra, men inte alls lika bäst som det här. Sinnes. Går liksom inte att beskriva. 
Saknar alla fina människor jag lärde känna där. Men snart, snaaart ska jag se till att träffa mina nyfunna bröder. 
 
Nu sitter jag tyvärr här hemma och knapprar piller... Det är det enda jag gjort sedan jag kommit hem, om man bortser från att jag legat i feber-koma några tillfällen. Jag var hos läkaren och fick veta att jag förmodligen har början på lungiflammation och gjorde prov på halsfluss, som jag inte fått svar på än. Men jag fick penicillin och stark hostmedicin, så jag blir nog bättre snart!! Siktar på det :) 
Det som suger mest med att vara sjuk är helt klart att jag inte kunnat träffa några av mina älsklingar från Sverige... Jag saknar alla jättemycket och så sitter jag bara här och hostar liksom, inte ens långt bort ifrån de... Så slöseri. 
Tog nyss min hostmedicin och, jadu... man blir inte lite trött av den! Det är ju till och med jobbigt att röra fingrarna över tangentbordet... Ska nog slagga snart! Innan jag deckar över datorn kanske! 
 
Delar med mig av några bilder jag skulle lagt upp när jag var i Torquay! Appen laggade upp sig så kunde inte posta de då, så de kommer nu! Har tusen fler bilder i nuläget, men ja, de delar jag kanske en annan dag :)
 
 
 

WAKE ME UP WHEN IT'S ALL OVER

Kände för att vara lite busig, så passar på att skriva ett kort spontant inlägg här. Älskar dig till månen och tillbaka min allra bästa broder, kramiiiis på dig din lilla usche, du får kubba hem på dirren till mig när du blir frisk! Puss brori!

Jag kan vara ditt plåster, skydda dig ett tag. Men vi båda vet att plåster faller av.

Bröder & bröder, ville bara säga att imorgon, om alltså bara några timmar åker jag till England, Torquay på egen hand, med Josefine som sällskap, i två veckor. Är ganska säker på att sömnen inte kommer bli mycket inatt.
Overkligt just nu, men åh, så verkligt snart.


femton år i orten

Nu har jag inte tittat in på bloggen på år och dar... haft så sjukt mycket för mig ska ni veta!! 
Nu sitter jag i kära josefines säng och hon gör ett försök att locka mitt platta hår. Vi taggar inför vår england resa som inträffar om.. TRE DAGAR! SINNES
Imorgon ska jag bara tvätta och träffa mina älakade kompisar (så jag inte dör av saknad, fast det kommer jag), titta bio och slagga hos pappi. I övermorgon står bara packa på kalendern, och självklart umgås med min bästissyster som kommer hem samma morgon. 
Sommarlov och det kan liksom inte bli bättre. Förresten har jag hunnit blivit femon år också, härligt va? No longer fjortis!
 
bild från i höstas!
 
puss

RSS 2.0