det kommer aldrig vara över för mig

Världens bästa och mest saknade tjejer det här. Älskar dom mer än allt!

( skulles postats i måndags )


my love is calling

Har haft en av de bästa helgerna på länge nu! Just nu ligger jag helt förslappad och halvdöd i sängen och försöker styra så mina fingrar skriver rätt, istället för att kollapsa.

Fredagen hade vi chilldag, två lektioner, slutade elva. Drog till grillen med Hannish och Sebbi. På kvällen bestämde jag, Jenny och Ellen oss för att kolla in vårt gamla place, fritidsgårn. Jag skulle inte påstå att resultat av den kvällen blev så lyckat, men stundvis var det jättemysigt.
Lördag latade jag mig bara. Åkte och handlade med mamma och lite sånt. Sedan på kvällen tog jag och Josefine oss ut på en lite Stockholms visit, än en gång, men denna gång över natten. Vi träffade härligaste språkiskompisarna Hanna och Klara. Hade saknat de något sjukt!! Så vi hade myskväll hemma hos Klari i Värmdö med film, massa godis och läsk.
Idag orkade vi inte göra så mycket på morgonen. Vi chillade mest runt, tog lite bilder och så, sen så bar det hemåt mot kvicksund igen då.
När vi satt på bussen ifrån Värmdö kände jag hur den vanliga paniken kom fram i mig när jag insåg att jag inte hade något att göra på kvällen. Men det löste sig så fort jag kom hem, då smsade Filip till mig och frågade om jag och Ellen ville åka vattenskoter med honom och Kevin. Och det ville vi! Sen hämtade vi Becca lite senare också. Det slutade med att det blev härligaste kvällen med! Solnedgång, ett dopp, bara chilla runt på Mälaren liksom.

Imorgon är dock det roliga över. Då är det bara att sätta igång med skolan igen.


Och i azalea kan man inte undgå att bli kär

Ja, det är vackra bilder som dessa som man hittar på mobilen när Ellen haft den i några timmar.


let my love adorn you

 
 
Grattis Ellen Pellen!!!
Det här blir tredje klyshiga cybertexten jag skriver till dig, raringen! 
Bilden visar iaf några av våra många äventyr vi haft under det senaste året, och i framtiden hoppas jag och vet att det kommer finns mer roliga bilder med dig och mig. 
Du och jag, så är det bara. Poop&Peepee∞

Vad finns det då att bry sig om, över plattorna på Sergels torg?

Onsdag avklarad √
Skolan har väl varit sådär, idag blev jag så sjukligt trött på de sista lektionerna... Det var sjukt tur att jag inte somnade alltså! Haha, ja jag har det som en liten bad habit att somna på genomgångar eller något liknande. 
 
Jag har bestämt mig på riktigt för att jag sa bli bättre det här året. Bättre i skolan, och allting. Sova bättre och mer, äta som jag ska, träna, då hoppas jag att jag kommer bli piggare och ha mer eanergi till skolarbete. Dessutom tror jag allt blir lite enklare nu när vi får datorer i skolan!!! Herre ja, vi snackade om det på lektionen idag, det är så skönt man kommer kunna ha tillgång till typ allt, överallt, bara man har sin dator med sig eller någon annan.
Det kanske låter fett klyshigt att försöka bli bättre, för att man oftast inte ändrar sig så mycket, men den här gången ska jag verkligen försöka. Det är det här året man behöver bra betyg, liksom.
 
Förresten är det ett jättespeciell dag idag! Det får ni höra om i nästa inlägg.
 
 

listen to me when i say...

Har bara några saker att tillägga till mina fina få läsare!!

1. Kan inte alla bara hålla käften om att hösten har börjat? För fine, skolan har börjat, men hösten börjar september månad. Inte augusti. Vi har faktiskt tretton dagar kvar, tack.

2. Om ni funderat på varför jag alltid typ bombar med bilder i alla inlägg ( eller åtminstone har en ) så är det för att jag tycker själv det är roligast att titta på bilder på andra bloggar... Jag är ärligt talat inte asbra på att läsa de. Lol.

3. Jag hatar första skolveckan för man kan aldrig sova som man ska... Jag skulle egentligen behövt sova nu, kan jag det? Nej. Fuck it.

4. Måste ju även sluta med något positivt tillägg... Nu är det bestämt att jag och Joppe drar till Sthlm på lördag och slaggar hos klariii! Så mysigt att träffa saknade Hannis och klara, och alltid lika gosigt att vara med Josefine, såklart.

5. MÅSTE BARA SÄGA att nu kan jag kendricks vers i fuckin problems, utantill. BAAAAM, den sved va?

peace out motherf*ers


Känner mig som rena rama, kolossala, underbara. ah jag känner mig som rena rama legeeeenden!

Idag hade jag första skoldagen... hemskt! Orkar inte ens skriva om den.. Imorgon ska vi dock bara titta på film i skolan, så det är ju skönt i alla fall!

Vet ni vad jag just insåg? Hur sjukligt mycket jag faktiskt saknar min Englands resa.
Kommer ihåg allt som det var igår, men på något sätt känns det ändå så långt bort liksom.
Önskar jag vore där med alla härliga människor igen. Skänker massa tankar och kramar till alla er!!! Saknar er jättemycket!

Ni får ett litet slarvigt utval av några av mina favoritbilder tagna av Josse.


För du var solskenet

Klockan är nu 23:54. Imorgon vaknar jag vid sju tiden för att gå upp till skolan. HELVETET.
Nian, sista året i grundskolan, störst på skolan, sista året på tegelviken. Sinnesstört när jag tänker efter, på typ alla sätt.
Alla mina andra kompisar hittar på nya roliga äventyr på gymnasiet, men nej, jag är kvar här i grundskolan ett år till. Det suger ju lite sådär.
Men sista kvällen spenderade jag ju i alla fall på ett mysigt sätt. Först kom gosisbeccs, vi snacka, plocka ögonbryn och platta hår( dock var hon dum och lämnade mig alldeles för tidigt ). Sen kunde jag ju inte säga nej till ett litet häng på skolgården, en sista gång på sommarlovet! Så jag chillade lite med Cortes, Anton, Klas, Linus, Alex och sen kom Jakob en snabbis också.

Jag kommer verkligen sakna det här sommarlovet. Har verkligen haft dunder, och fått minnen man aldrig glömmer.


just hold on, we're going home

Igår flöt dagen på braaa!
Det blev tidig uppgång för mig och Josefine, när vi tog oss till huvudstaden. Efter massa krångel med kompisar slutade det med att vi inte träffade några språkisvänner, utan vi shoppade och hängde bara vi två hela dagen. Jag fick med mig hem ett nytt skal till mobilen, ett par vita jeans, ett läppstift och en jacka jag är helt kär i.
Efter lite mer krångel, hamnade jag hos Alex på kvällen med några kompisar. Filmkväll och mycket skratt!

Nu måste jag lyfta på mitt arsle och packa lite saker, ikväll åker jag och bästisellen till Västerås och tittar på känn ingen sorg.
Livet är bra nu, det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv nu <3

( skulle postats i lördags )


let's do this dirty laundry, this dirty laundry

Livet går upp och ner, och hit och dit, men just nu är det bara lite av en uppförsbacke för mig. Utan min fina familj och mina äkta vänner hade jag aldrig klarat att ta mig upp för den.

Idag ska jag i alla fall fokusera på något helt annat, och träffa en gammal och go vän, Lisa. Ska bli riktigt kul!
Imorgon bär det av mot huvudstaden med min bästa Josefine. Shopping och träffa språkisvänner står på schemat då.

piece out niggas


it's a thrill i feel

chillbilder från senaste dagarna!


är jag nu från Sverige eller är jag från vettet?

alltså det finns inte mycket saker som är bättre än feta konserter på denna jord.
inga problem, inga bekymmer.
avslutar inlägget och kvällen med detta ord, liveeeet


RSS 2.0