Håll din anda tills jag ringer dig, om jag ringer dig

Jag är så trött på att hur alla antar att det är killar det handlar om så fort en talar om mitt kärleksliv, eller andra tjejers känsloliv. Har jag någonsin fått höra "Har du någon kille ELLER TJEJ på gång?"...
Jag kommer alltid bli kär i en människa för personen och inte för hens kön. Jag kan säga att just nu i mitt liv är jag bara attraherad av killar, och har bara varit kär i killar, men det betyder inte att jag säger att jag aldrig kommer vara med en tjej i mitt liv. Så mycket kan hända, och oj vad jag inte upplevt mycket än, så hur ska jag egentligen veta? 
Vi är alla bara människor. Jag tycker inte om när andra människor ska sätta in mig, eller andra personer, i ett fack och säga att man har en viss läggning. Jag kanske är ganska straight just nu, men snälla anta inte att mitt kärleksliv, och andras, ALLTID endast kommer kretsa kring det motsatta könet. Jag ska i alla fall alltid försöka tänka på det, för även jag behöver tänka på det ofta.
 
Och nej, jag kommer inte ut som bisexuelll, homosexuell, hetrosexuell eller något annat med detta inlägg. Jag vill bara säga att jag inte tycker om att människor hela tiden antar mig vara något som faktiskt kan ändras. Kanske håller jag mig kvar till killar resten av livet, eller så gör jag inte det, det spelar ingen roll. 
Fuck hetronormen. 
 
 

Kommentarer

kommentera

namn
kom ihåg

mail

blogg

kommentar

Trackback
RSS 2.0