If you ever find yourself lost in the dark, and you can't see, i'll be the light to guide you

Ah, det finns väl ett par tusen till bilder jag skulle kunna lägga upp på oss, men det blev de här bilderna! 
Idag fyller min alldeles egna lilkuss år! 15 år, så akta er för henne nu när hon cyklar genom Västerås utan hjälm, när hon blir överkickad utav energidryck och ja, sen blir hon ju byxmydig också!
Det skulle behövas så mycket tid och papper för att kunna skriva ner allt hon betyder för mig, men det känns inte som att behövs skrivas ner. Jag tror faktiskt hon vet hur mycket hon gör min värld till en bättre värld. 
Vi har våra perioder där våran vänskap går lite upp och ner, men jag vet alltid att vi kommer tillbaka till varandra till slut. Vårt kusinband är knappast som vilka kusiner som helst, utan kanske mer som systrar. Och det bandet vi har, skulle det krävas myyyycket för att bryta.
Jag älskar henne med hela hjärtat och utan henne vore jag, trasig, ofulländad och inte den jag är idag. 
Jag blir stoltare för varje dag som går, då hon mognar och blir till en helt fantastisk människa. Finns ingen som henne. 

Jag älskar dig mer än allt, min allra finaste Clara.

why'd you only call med when you're high

Idag är jag sjuk, trött och lite vilsen. Shit, vad jag kan slösa bort en dag på onödiga saker alltså. 
 
 
Lägger den för United och för Beccs!


you make me smile, even when I don't want to

Ännu en helg flög ur mina händer och är plötsligt slut. Helt sjukt vad tiden går snabbt. 
Den här helgen var riktigt härlig. Jag fick mycket roligt och nödvändigt gjort, och det känns bra. Ett minus är väl kanske att jag borde ha skrivit lite mer på min rapport, men det har jag ändå slösat typ två timmar på denna kväll. 
 
Imorgon är det exakt en vecka och en dag kvar tills jag måste ha skickat in min ansökan till gymnasiet. And guess what? Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska gå. Jag vet räligt talat inte. Och jag vet inte om det är bäst att kanske prata med alla och höra vad de tycker, och höra vad de tror är bäst för just mig, eller att kanske skita i det totalt och bara gå på mina egna tankar. Kanske fundera sönder och inte prata med någon alls om det. 
Jag är bara ett stort frågetecken just nu.
 
Nu ska jag ta en dusch, lyssna på bra musik och sova gott! Puss på er.
 
Shy

2013

Snodde en 2013-lista utav Josefine, som säkert snodde den från någon annan, som snodde den från någon annan. Men i alla fall, här är mina svar. Om du vill och har lust att läsa mina tankar kring det föregående året. 
 
Gjorde du något 2013 som du aldrig har gjort förut? Jag tror väl jag har gjort många nya saker iår. Några av mina nya upplevelser var dessa, jag besökte Mallorca med min spanskagrupp, jag åkte till Torquay, England på språkresa med Josefine, jag såg helt fantastisk live musik (där i bland, några vissa artister som hjärtat dunkar lite extra för. Särskilt några speciella fem killar..), jag tältade, jag dansade till småtimmarna, jag var i Norge (två gånger, till och med), jag åkte vattenskoter, jag fick lugninflammation, jag fick nya vänner för livet, jag åkte till Värmdö och myste, jag badade spabad med flera minusgrader, jag åkte go-kart, jag upptäckte ny musik, jag träffade nya människor och hade helt enkelt kul.
 
Höll du några av dina nyårslöften? Haha, bra fråga! Jag hade bara ett nyårslöfte, och det höll jag tyvärr inte. Jag skulle ha gjort en spellista med Rebecca en gång i månaden, med någr stycken låtar, men det höll inte hela vägen. Vid sommaren, juni om man ska vara exakt, gav vi på något sätt upp och hittade inte tiden för det, tyvärr. Kul idé dock, jätteroligt att kolla tillbaka på de och lyssna på allt. 
 
r & w, w & r ♪
 
 
Vilka länder besökte du? Detta har jag ju dock redan nämnt. Norge under påsken, Spanien veckan efter, England i juni och sist Norge igen i slutet av augusti. 
 
England // Norge // Spanien
 
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Klyschigt kanske, men måste väl svara en pojkvän, haha. Men främst saknade jag att ha de två jag älskar mest på hela jorden, i samma land som jag, eller bo i samma land de vill säga. Jag vill självklart ha de här hos mig hela tiden, fast samtidigt trivs de där borta, så jag vill ändå att de är kvar där tills de känner sig redo att flytta tillbaka. Jag skulle ju dock inte säga nej till att de hälsade på oftare så jag fick umgås lite mer med de.
 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Jag har svårt att säga att just en sak som hänt mig som har varit det bästa egentligen. Måste absolut nämna språkresan, har aldrig haft en så spännande och kul upplevelse som de två veckorna. Och att dela det med en av mina bästavän är helt underbart. Min jul var också helt galet bra iår, jag saknar verkligen det. 
Annars har jag mötit nya kompisar, sett nya ställen, blivit närmare mina gamla vänner, haft en underbar sommar jag inte kan sluta sakna, har pushat mig själv till att bli den person jag vill vara och är nu, både på utansidan och insidan.
  
 
Vilket var ditt största misstag? Misstag är mänskiligt, vi alla gör misstag. Det viktiga är att vi försöker att reparera de. Det enda jag kan ångra är nog hur jag lät mig själv fucka upp och glida ifrån två av mina nära kompisar i höstas/vintras. Jag är glad att kunna säga att jag idag pratar med de, och tycker om de så mycket. 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Min fucking språkresa. Men oj, så värt det. 
 
 
London 2013
 
Vad gjorde dig riktigt glad? De där stunderna då jag kunde stanna upp tiden och bara tänka, wow, just i detta nuet har jag inga beymmer. Jag njuter av allt i min omgivning och älskar allt. Detta ska jag ta vara på. 
Det som även gjorde mig mer än lycklig var när jag fick lära känna en kompis hjärta lite bättre, på djupet liksom. Förstår ni mig, eller låter jag bara som en knasboll?
 
 
Ellen // Elin & Mathea // Jonathan // Jenny 
Clara // Josefine // Josefine, Klara & Hanna 
 
Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort tidigare år? Inget annat än bättre. 
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Teckningar och målningar, det finns ju inget bättre än att lägga den där extra tiden på just det. 
Mina kläder och min stil. Har haft alldeles för många ögonblick när man kollar in i garderoben och bara tänker, hur i helvete tänkte jag när jag shoppade det här?!
Skulle väl också kanske ha tränat lite mer, för att få den kroppen jag vill ha. Och dansat, för att utvecklat mig mer (haha, skulle ju dock vara en lögn om jag sa att jag inte dansat mycket).
 
Blev du kär? Inte till något mer än jordglober, snyggaste killarna jag aldrig har träffat, tatueringar, långt hår, ett liv någon annanstans, kläder och weheartit (dock blev ju det en gammal romans jag tog upp igen iår). Sedan, kosta stunder, kunde jag inte undgå att bli kär i tanken av kärleken. 
 
             
 
 
Vilken var din största musikaliska upptäckt? Och hur tänkte de när jag skulle kunna få plats att skriva det här? Skulle väl behöva minst 20 wordsidor till det. Men måste bara säga en sak, The 1975.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Haha, jadu, jag vill inte ens gå in på hur den började vid tolvslaget. Man kan ju säga såhär, en öde skolgård, full av virriga tonåringar, skrik, gråt, och några enstaka grattis efter tolslaget. Men riktiga födelsedagen var jättebra. Tillbringade den med min fina Ellen och min släkt. 
 
Hur skulle du beskriva din klädstil? Vilsen oftast, men min egen åtminstone. Jag siktar väl på att vara ball, aldrig mainstream, men var jag landar, det är upp till dig att svara på. 
 
Vad fick dig att må bra? Min mamma, mina systrar, mina kompisar, bra musik, cola, ett bra reslutat av en teckning, värme, glädje och lycka i min omgivning i allmänhet. 
Nell
 
Fia
 
 
Vad fick dig att må dåligt? Småsaker oftast. Tänker alltid för mycket, så allt blir inte alltid så bra. Sedan fanns det absolut mycket stora problem, men tänker nog inte ta de bloggen, då jag inte ens brukar dela sådant med mina bästavänner. 
 
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Det ska bli ännu bättre! Jag tänket toppa förra året, även fast det var jättebra.
Min sommar ska bli helt otroligt bra. Jag är en sådan där människa som egentligen bara lever på riktigt på sommaren och våren, all den andra tiden är bara ett väntande på nästa.
Sedan kommer det ju oundvikliga som folk kallar gymnasiet efter sommarlovet. Vi får ju ser hur det blir. 
Vattenskoter med Ellen, Kevin och Filip // Frida // Häng vid piren // Solning med familjen
 
Något du vill säga till dig själv inför 2014? Sluta lägga ner tid på småproblem eller människor som inte är värda det. Fokusera på det du tycker om. Ta vara på tiden, gör något nyttigt av tiden istället för allt onödigt skit du ibland håller på med. Fastna inte i en vänskap där du inte får ut lika mycket, som du faktiskt ger själv. Lägg inte energi på sådana vänskaper. Var inte blyg och vara alltid öppen på nya upplevelser. Och tillsist, snälla sluta ha de mjukisbyxor lika ofta. Även fast det är skönt och enkelt, ta inte på dig de lika ofta. 

You lift my heart up when the rest of me is down

Idag är jag glad.
Visst, jag har bekymmer, men jag väljer att vara glad ändå. Härliga och helt uttröttade skratt har gjort min dag idag. 
 

 
 
 
 
 

This room is just so starry

Precis som tiden rullar iväg från mig, rullar även min prioritering utav bloggen iväg.
Det är mycket i skolan just nu, på det är det en massa annat jag har att tänka på. Gymnasievalet. Nationellaprovstress. Vill rita mer. Måste träna. Dansbeslutsångest. Vill kolla mina serier. Sover alldeles för lite. Har ont i halsen. Listan fortsätter...
Men allt man kan göra i sådan lägen som nu är att, fucking kötta arslet av sig. Skit i allt deprimerande, gör det du ska göra och om du får lite tid över, stressa inte, gör något du njuter av. 
 
Nu ska jag försöka sova en sväng, vilket jag har väldigt svårt med nu förtiden, tyvärr. Den enda gången jag sover är i skolan eller på dagarna. Det konstigaste är att jag har alltid älskat att sova (gör det forfarande då), men det räcker inte längre. Det har varit såhär sedan början på december, spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mig eller hur trött jag är, jag somnar inte. Har ni tips på bra saker man kan göra för att somna, dela gärna de med mig!!
 
 
Saknar detta så mycket. Vill verkligen tillbaka till Torquay.

Vill höra samma sång, där allt blir bra imorgon

Dåligt, dåligt, dåligt. Mitt lov är över från och med imorgonbitti. I can't handle it. 
Nu börjar min allra sista termin och tid på Tegelviken, och jag är inte ens lite redo att lämna den. Eller jo, jag är redo att lämna den, men ändå inte att säga hejdå, förstår ni skillnaden? 
Jag är för liten för gymnasiet. Jag är för liten för alla plikter som kommer med det. Jag orkar inte trycket. 
 
Det enda jag kan göra nu är väl att lyssna på bra musik, vara med mina vänner och njuta av det jag har just nu. Jag kan inte göra så tiden stannar, eller spolar framåt. 
 
 Look inside of my soul and you can find gold and maybe get rich

Kärlek. Terapi. Äkta. Blod. Svett. Tårar. På riktigt.


 
 
 
 
 
 

vi var stökiga och stöddiga, jag var nästan inte dödlig. Alla andra var så prydliga.

Första dagen på 2014.
Är det nu jag ska skriva om alla lovely saker jag gjort i mitt gångna år? Och alla löften och upplevelser jag planerar att vara med om det kommande?
 
Igår var det ju nyårsafton, och jag hade faktiskt jättekul. 
Kvällen började med en sjukt god middag hemma hos min mormor och morfar, tillsammans med mamma och de. 
Sedan fick jag skjuts till Jenny Ahlins hus. Verkligen kul att träffa en gamal saknad vän. Strax efter gick vi hem till Klas och Anton. 
Där chillade vi bara med lite nya ansikten och gamla vanliga människor. Vid elva fick någon för sig att vi skulle dra till lokalfesten på ksk, så det gjorde vi. Inte mycket folk och ganska cozy och kul ändå.
Sen blev klockan tolv och vi gick alla ut och firade. Vi var som eforiska när vi hoppade runt och kollade på fyrverkerierna. Vi 01 kom mycket fler folk med bussen från stan. Efter det blev det ju lite dans och skoj!
Kul kväll som jag minns, och kommer minnas! 
Tråkigaste var nog att jag inte tog några bilder alls, fett synd. Den enda bilden var den jag tog i spegeln när jag var färdigfixad. 

  
Just nu har jag ganska tråkigt och gosar med min lilla tusse på bilden. Ska nog sätta mig och måla eller rita lite snart!
 
 
 

RSS 2.0