det gör ont att veta lika ont att undra

Konstig hur mycket jag faktiskt tycker om de här. Så kort tid, så bra kontakt. 
i really want you you you

Idag har varit en rolig dag. Jag var sådär superövertrött och kunde inte koncentrera mig en sekund på någonting. Tror att det enda jag gjort hela dagen idag är att skratta åt vad som helst typ. vi är förlorade, vi två

Slutet av min första gymnasievecka. Helt sjukt vad tiden gått både snabbt och långsamt! 
Idag var jag och fikade med Ellen och Alice efter skolan. Nu ska jag bege mig mot en fotbollsmatch med några favoriter. Ser framemot både helg men nästa vecka också! 


Blev ju lite skåphäng idag i skolan.det här är dansen före döden

Önskar att jag kunde spara mitt sinnestillstånd just nu. Bara spara minnena i en liten ask, för att sen kunna ta fram den mina mörkaste dagar framöver. 
Nu ska jag sova en god natts sömn. För nu klarar jag av att sova, vad det verkar som. Allt faller på plats. 

kärlek skonar ingen

Sitter just nu och lyssnar på håkan i bakgrunden av mitt tangentknapprande. 
Jag känner mig allmänt tacksam och glad för att ha lyckats med en så underbart härlig början av gymnasiet. Att hitta folk man så snabbt kunde vara sig själv med var verkligen helt förbluffande för mig. Haha, ja, känns typ roligt att gå tillbaka till skolan för tredje gången imorgon. 
 
Kommer ändå alltid älska kvicksundskvällarna.
 
 
 
 
 
 
 
 

a long way to travel

Idag ville jag inte riktigt vakna upp, jag ville inte riktigt gå upp ur sängen ens faktiskt. För idag är min sista dag av sommarlovet. Imorgon börjar jag gymnasiet och blir officiellt en Carlforsskare. 
Ångest. Känns som man inte riktigt har orken för att all denna stora förändring ska ske just nu. 
Kan jag inte bara få stanna i Kvicksund? 
i think that i'm feelin' the vibe, i see the love i her eyes

Haha. Nu är det sista dagarna på sommarlovet och jag undrar ju lite vad jag gör med de. Har egentligen bara hängt runt och försökt göra något av tiden. 
Ikväll var jag hos min kära vän Pontus och firade honom, som blev mycket mysigt. Annars har jag typ inte gjort något speciellt. Dock tog min bästisfestis Anton nyss körkort så har glidigt runt en del med honom. i could be your fire in your darkest night

Är trött och har mycket gymnasieångest. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. 
Är i alla fall glad att jag fått mina nya älsklingsskor Roshe run hemskickade till mig och att jag äger en ny skinnjacka. 

Hur dom än vill se oss gå med tunga steg

Oj, vad jag tycker om de här två.  Nu börjar vi på tre helt olika gymnasier snart, efter 10 helt underbara år tillsammans. Känns helt sjukt att man faktiskt inte kommer ses så ofta som förut. Jag menar, Hannah och jag har kännr varandra hela livet, och kan inte riktigt tänka mig en vardag utan att se henne minst 5 gånger i veckan. 
Men nu har vi i alla fall bestämt att vi ska ha reunions, och sen så bestämde vi även att det alltid ska vara som vanligt när vi träffas. Alltså inte stelt och jobbigt, utan att man bara kan umgås som förut. 


Stockholm, Stockholm

Du håller mig så hårt. 

now he's baried in the lilys

Muppar. 
you made a fool of me

Nu är jag påväg till Stocktown med två muppar som inte ens sitter med mig på tåget. 
Vi ska på äventyr med min kära kompis Otis. Får se vad som händer. 
i'm not leaving alone<3

i need all of this to myself

Detta är väl några saker som i've been up to, de senaste dagarna. 
Solat och badat med fina vänner. Firat mina älaklingstvillingars artonårsdag. Grattiskramar till de igen, i efterskott!

Hängt runt i Kvicksund.

Och dethär represterar väl nuet. Fortfarande sjuk, men fin kväll att sitta och rita faktiskt! Slutresultatet får ni se någon annan gång. Måste även säga bara så ni vet, att imorgon ska jag bli frisk. Ska ska ska. Har bestämt det.

RSS 2.0