Hädanefter

Vi var stökiga och stöddiga, jag var nästan inte dödlig. Alla andra var så prydliga. 
Jag kommer kanske se tillbaks någon dag, när allting är förlåtet.
Händanefter ska jag vara bra.jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Det här blir något slags svar på min bästaväns blogginlägg tillägnat till mig, som jag nyss läste. Inlägget läser ni på www.faabuleux.blogg.se

Du ska bara veta hur mycket den där texten kändes i mitt hjärta.
Ett år ja, sjukt när man tänker på det. Kan inte föreställa mig ett liv utan dig idag. 
Val kan vara läskiga, men valet både du och jag gjorde om att lära känna varandra är ett val som jag aldrig kommer ångra en sekund. 
Om jag kunde skulle jag hoppa bak i tiden några år och varit med dig under den där perioden eller perioderna, men det är inte så enkelt. Jag skulle ha gjort allt jag kunnat för att hjälpa dig, och jag hoppas på att det är det gör jag gör idag. 
Precis som du beskriver att jag räddade dig, räddade du även mig. Du har gjort mig till en tryggare, säkrare, gladare, mer öppen och skrattigare tjej, Ellen. 
Vår vänskap värdesätter jag över allt annat. Älskar dig. 

cause it's too cold for you here

Det är höst nu. Något jag får lära mig att acceptera.
 
 
 

hope there's someone who'll take care of me

Ibland kommer man till den punkten i livet då man måste fatta viktiga beslut. Just nu fattade jag ett sådant. 
Vad skulle min sista lilla tid på kvällen bestå utav? Serietittande, engelskaplugg, no(PROV IMORGON OMG)plugg, svenskaplugg, hkplugg, eller helt enkelt bloggning? Som ni nog förstår sket jag i allt förutom det sistnämnda. Sån är jag, skiter i det, har kul för stunden och tar hand om det imorgon. YOL THE FUCKING O.

I detta inlägg tänkte jag bomba lite bilder från i helgen! Som blev en helt fantastisk helg med fina vänner, livemusik, disco, innebandy, huvudstaden, saknade personer och nya ansikten. 
Baby you light up my world like nobody elseHär kom lite bilder på min fina babe Mathea. En av mina bästavänner som jag känt alldeles för kort tid. Men ni ska veta hur tacksam jag är för tiden jag fått med henne, och för att faktiskt få vara kompis med henne. Vi satt faktiskt och snackade om det igår, jag och hon, att vi är idiotiska som inte lärde känna varandra tidigare. 
Hon ger mig så mycket, så mycket. Hennes personlighet är helt sinnes rolig, hon är alltid sig själv och man kan alltid var sig själv, hon finns alltid där och förstår än och är bara alltid bäst. Jag tycker bara det är ett sånt nöje att få känna en person som Mathea. 

Älskar dig Matty! Bästa beaker! 


Your are my light

Idag råkar vara en väldigt speciell dag!
Idag fyllar en av min bästisfestisar år nämligen min fina mathea!

Just nu hade jag kunnat på vara på mycket bättre humör, så bestämde mig för att klistra ihop ett collage åt henne imorgon och sånt imorgon ist för idag. Det kommer ändå inte bli bra om jag sätter ihop det i nuet.

PUSS VÄRLDENS BÄSTA MATHEA!!


take me home

tjenaaaaa!
nu sitter jag på stationen i Västerås och väntar på Mammi som är gullig nog att hämta mig. Jag var nyss på min första dancehall träning för terminen, och det var jättekul! Ny lärare som var så sjukt härlig, han upprepa hela tiden innan vi skulle dansa, LEGO ( let go ). Skönaste!
Idag har varit en bra dag. Bortsett från att jag har varit sjukligt trött.
Vi hade elevensval med en massa målning, vilket såklart innebar ansiktsmålning. Det var faktiskt riktigt kul att kladda och stänka ner en hel tavla liksom.
Sen efter skolan drog jag, cortes, Ellen, Jenny och Isak hem till otis och chillade där. Han har seriöst sötaste hundarna alltså!!! nästa gång tar jag med de hem...
Nu ska jag iaf bara hem och packa till helgens rackartyg. Och imorgon har jag sovmorgon, YES!

Skulle postats torsdags


Om du vill vara med mig

Det kändes helt guldvärt att få en och halvtimmes telefontid med min älskade Elin. Jag har saknat att bara höra den rösten. Även fast vi insåg att vi inte kommer träffas förrän kanske söndag nästa vecka, så känns livet en gnutta bättre faktiskt. Hon lova mig att ringa imorgon också, så vi får lite mer bästistid.
För så är det faktiskt, Elin är min bästavän, inte den enda, men en av de. Bästakompis.
Om man är borta från en viktig person så inser man hur mycket den faktiskt betyder och hur mycket man saknar den. Det suger, men så går det till.
Bästa Kicksi.


när lyktorna tänds

saknar er mer än allt. saknar oss.


those dancing days

Nu sitter jag på bussen på väg hem från bästa helgen på länge. Oslo med min älskade syster.
Man kan inte göra annat än älska den staden, men framför allt älska den personen! Så underbart och guldvärt.
Nu är jag nöjd för att jag fått fylla på mina Nellie-batteri, för åtminstone ett tag. Älskar dig Nell!


i'm just a dreamer but i'm hanging on

senaste veckan har varit bra ändå.


RSS 2.0