You got to leave the world behind you

Nu börjar åttan gå mot sitt slut. Jag har tre skoldagar kvar, imorgon, måndag och tisdag. Sinnes. 
Blir alldeles sentimental när jag tänker tillbaka på det gångna året. Helt klart bästa årkursen hitills. Alla människor jag lärt känna under dessa månader.. Vad vore jag utan dom idag? 
Nu är det bara nian kvar.. Och nian känns bara så sjukt jobbig just nu, bara en massa prov och prestationer, och helt utan alla härliga, nuvarande nior...
Blir arg på mig själv när jag tänker på att jag bara känt mina älskade Elin och Mathea i fyra månader typ och att de slutar snart. Förstår ni att jag skulle kunnat känt de i fucking nio år(plus elle då, men henne behåller jag på skolan ett år iaf)?! Men aldrig att det här är slutet för oss, bruttor, mig slipper ni inte! 
Nu ska jag försöka tänka posetivt och vara tacksam för det gångna året och göra denna sommaren till den bästa med alla 97:or och alla andra älskade människor! 
 
 

 
Peace out mina bröder

This song is making me move

 
 
 
 
 
 
 

vi äger allt våra ögon ser, från balkongen

Nu har de älskade spanjorerna åkt hem. Fine, skulle ljuga om jag sa att det inte är lite skönt att de åkte, men något sjukt sorgligt!
Enormt fina människor det där! Jag vägrar deppa över att vi kanske inte ses igen, för jag är tacksam för tiden vi hade plus att jag ska fucking fixa så vi åker dit i sommar! SVÄR!

I natt sov jag hos Elin med lite amigos och hade det mysigt. Härligt, men är bara så trött nu...
Nu steker jag vid sidan av mormor och morfars pool och bara njuter! Sen kvicksund med Ellen och filmkväll ikväll!


under the sun, where we belong

Idag kommer Iva! :)

Snart åker jag och mamma och hämtar henne vid Västerås flygplats. Hoppas verkligen den här veckan blir kul!


Hey, my name is... What ever you call me

En kväll helt utan förväntningar, blev ganska mysig ändå!
Lite vattenkrig och tacos, super chill.

Bara två dagar till spanjorerna kommer!
( inlägget skulle kommit upp på lördag)


off with your head, dance til' you're dead

7 dagar till spanjorerna kommer, 17 dagar till klassövernattning, 21 dagar till avslutningsmiddagen, 22 dagar till skolavslutningen, 24 dagar till femtonårsdagen, 30 dagar till England.
SICK.

PS, Bjuder på lite random härliga bilder från senaste lediga dagarna! cred till Tova och Mathea som jag snodde en del av bilderna av!


May. 10, 2013

Om jag ska vara helt ärlig så har jag inga fler ord en dessa, angående konserten...
Det var det bäst men även det värsta varit med om. Bästa killarna på jorden!

Jag ska lägga upp lite bilder sen, men just nu ska jag bara njuta av att min älskade syster är här i Sverige.


jag har inga ord


i wanna save your heart toniiiiight

Bara jag som inte kan sova?
Åhhhh, klockan är 23.48 och jag får spel.. Jag känner mig inte som, utan jag är verkligen ett sånt där barn som inte kan sova dagen innan man ska göra något roligt. Typ innan julafton eller något!

Jag känner ärlig talat lite såhär.. Jag kan dö nu, för jag är ändå så lycklig för att jag ska på konserten. Fast det borde jag ju ej. Jag minns hur jag diskuterade just det här när jag köpte biljetterna. "Jag kan lika gärna dö nu, jag är så lycklig över ticketsen." "Men Wilma, så kan du ju inte tänka, du måste ju gå på konserten innan du dör ju!" sa de till mig. Men jag var bara för glad för att fatta. Jag vet inte logiken i de här tankarna, men ah, de är ju där alla fall.

Jaja, det hjälper ju inte direkt att sitta med mobilen om jag ska somna...


you're giving me a heart attack

Helt sinnes sjukt hur jag, inom 24 timmar, kommer sitta i arenan, tio rader ifrån mina killar. Jag kan inte riktigt hantera det här.

Dagen har i alla fall bestått utav vila och tillfrisknande, plugg, klädprovning, djup rengöring och lite ritande. Jag skulle själv inte påstå att jag är särskilt frisk men imorgon bär det av till skolan ändå! Krigare, ni vet?
Så vi slutar klockan halv, sen tagga hem och göra i ordning sig och sen... Drar vi till FUCKING Friends Arena för att se SJÄLVASTE One FUCKING Direction.
Detta inlägg kanske ni anser fett töntigt, men jag bryr mig ärligt talat inte! Imorgon hände det...
Mitt. Livs. Bästa. Dag.


PS, lägg märke till att jag kör en rewinder och hade sidecut på bilderna. Mest för att mitt hår var kaos... men ändå!
+ PS, Jag kan officiellt säga att jag hatar blogg.se appen för den fuckar alltid med mina inlägg så jag inte kan lägga upp de... Fuck u.


what's going on?

Kan någon snälla säga att de driver med mig???
Jag kan seriöst inte bli sjuk två dagar innan konserten!!! Jag får panik!!!
Jag stannade i alla fall hemma från skolan idag så jag inte blir sämre liksom... men detta suger!!! jag var ju typ sjuk nyss plus att jag missar massa i skolan.
fml


i miss you

varför bor inte mina systrar i samma land som mig?


we use to own this town. raise our hearts, for better.

Efter en snabb sväng till tuna park och ett snabbt storleksbyte tror jag att jag äntligen har klänningar till avslutningsmiddagen och skolavslutningen!! Skönt.. Men ändå inte.. Det här känns inte helt rätt liksom! Aja, jag går ju bara ut åttan ändå.

Nu bär det snart av till Västerås till min pappa. Tyvärr ensam, för att Josefine blivit sämre och hon behöver stanna hemma och krya till One Direction konserten. Men det blir mys ändå, bara jag och pappi!
Hejdå kära vänner!


we're up all night to get lucky

jahapp


I wanna stay up all night and jump around until we see the sun

detta är så sick så jag tror jag kommer dö..


RSS 2.0