You belong to me, I belong to you

 
 
Ville bara säga att världens bästa Rebecca fyller 15 år idag! 
 
Finns ingen bättre tjej, än du, bajsi <3
Älskar dig, bexx!

du har väl inte glömt, att ju högre du flyger, ju hårdare är fallet


Ta på dig jacka, så går vi ut och går

tjooo, nu borde jag sova, men pallar inte. Kom nyss hem från gårnnnn och har haft så sjutk tråkigt alltså! Ärligt, vad håller jag på med?
Kul inlägg, va?

We make the rules up, as we go

Idag blev det bara att stanna hemma med någon slags sjuka som jag tror är feber. Snacka om att jag har haft tråkigt alltså!
Ni vet när det är en sån där dag då man tänker tillbaka på den och undrar vad man egentligen gjort. Sån dag var det idag. Ungefär det enda jag gjorde var att sitta vid datorn och ligga i sängen. 
 
Dock har jag tittat igenom gamla bilder, och titta vad fint mitt hår var när jag skulle på bröllop(Snart fyra år sedan)! Nellie är fantastisk på hår alltså...
 

like a boss

 
 

Nu vill jag bara säga att jag kan boka av detta på min livslista:
Spela första matchen av någon slags sport i mitt liv
Spela en lagsport
Spela första innebandymatchen
Vinna en match

Yes, JAG spelade innebandy DM idag ;)
Haha, to make a long story short, jag gick med för att missa en skoldag och sitta på bänken som reserv, men slutade med att jag var tvungen att köra som forward. Koas? Jo, tack!
Vi kom tyvärr inte vidare, men jag är glad ändå! Vi vann första matchen( dock inte tack vare mig, men ah). Men sedan ledde vi hela andra matchen tills det var två minuter kvar och då gör de två mål och går om oss :( så sjukt nära..
Men jag är stolta över oss ändå! Verkligen! Vi var mycket bättre än vad jag tror någon annan trott innan, och även fast jag inte var alls bra, så försökte jag och var faktiskt med hela matcherna!
Haha, snacka om speciell dag för mig ;)

Lägger upp bilder sen!

 

 

RSS 2.0