i'll take a bullet for you

Ville bara säga en kort liten sak! Jag ville bara tacka Elin och Mathea för att de är världens bästa brudar. 
Jag bryr mig inte om allt tjaffs just nu. Även fast jag är kompis med alla och dessa brudar tyvär inte är det, så spelar det ingen roll, dom är så bra för mig, alltså. Känns konstigt att bara tänka på livet innan typ februari, då jag inte kände de. Sinnes. 
Love u!
 
 

There's a limit to your love

Imorgon drar jag mig upp till skolan ändå! Även fast halsen fortfarande är rasslig, det är ju lugnt. 
Gulligaste kompisarna jag har som kommer med kebab till mig när jag är hemma och är sjukis, måste jag säga. Skönt med lite sällskap liksom. Dock hade jag verkligen behövt den tiden att plugga men... Jag har ju alltid natten!! 
 
Saknar spanien så mycket så jag tror jag håller på att dö. Jag menar, kolla själv hur underbart det var.

dom kallar mig för lilla men jag känner mig stor. lilla är tung så håll käften, bror

Tänkte bara dela med mig av någraaa av mina senaste mobilbilder!

PS, Jag veeeet att det är sjukt hur mycket större jag är än Jonathan.. dom kallar mig stor, svär


får jag höra ett woooop?

Jaha, nu kör man ännu mer utlandsbusiness! Tjugo i tolv inatt står jag på skolan och väntar på en buss full av italienare. Jag är färdig städad och allt ser ok ut här hemma, skönt! men nu måste jag bara hitta på något att göda till klockan ett...


I woke up with the sun, Thought of all the people, places and things I've loved

Åhh, nu känns allt lite sådär, vill bara tillbaka! Försöker hålla humöret uppe och bara vara tacksam för tiden jag hade där, men kan inte undgå att önksa vi stannat längre. 
Ville inte dra upp mig ur sängen imorse. När jag tillslut gjorde det så tog jag på mig mina fina sommarkläder jag köpte i Palma, men förstod snabbt att det inte funkade att ha shorts och tunn tröja när det är snö ute och typ -100 grader. 
Funderar på att ladda upp lite av de finaste bilderna från resan här på bloggen, men vet inte riktigt ännu. Om jag ska lägga upp alla på fb i vår grupp( som jag förmodligen ska) så pallar jag nog inte lägga upp de här också, eller? 
Aja, nu är jag i alla fall upp ur sängen och har precis bestämt mig för att skriva ut lite nya bilder till mitt rum. Snart drar jag hem till Elin och har myskväll med mina underbar babes, Elin och Mathea. Ska bli så kul och träffa Elin nu! 

vad händer bror? jag chillar kant

För alla er som läser detta vill jag bara säga att jag har haft förmodligen av de bästa veckorna i mitt liv, denna vecka i Spanien. Alla dessa minnen kommer vara kvar i mig enda till mina sista dagar. Svär bror.


this is just sick

2 dagar till Spanien, 9 dagar tills italienarna kommer, 32 dagar till 1D konserten, 58 dagar till avslutningsmiddagen, 59 till skolavslutningen, 61 dagar till min födelsedag, 65 dagar till Torquay.
This is just sick.
Livet bara rullar, och här står jag och chillar??!?


You are worth every penny

Ville bara säga att jag har haft världensbästa helg förra veckan, i grannlandet med världensbästa människor. Efter jag suttit ensam i en buss i 6,5 timmar och krånglat med byte och platser, så var jag entligen där, i Oslo. Att vara med mina älskade systrar + bonus systern, det är verkligen äkta kärlek! Och jag saknar dom redan.
Vad hade jag gjort utan våra guldvärda skratt?
 
 

 
 
 
 

if i lose myself tonight, it will be by your side

Ibland är det bara hur skönt som helst att bara släppa loss och låta sig vara största tönten! Lite den stilen körde vi på idag när vi strosade runt på gatorna i Västerås, känner jag. Men kul var det! Och jag ursäktar att det bara blev jag och Elin som hamnade på bilderna från dagen..

Att omge sig av sköna människor är sjukt viktigt har jag förstått. Jag känner att jag sakta men säkert verkligen börjat hitta några av dom där riktigt goa personerna faktiskt. Puss på alla mina härliga kompisar, nya som gamla!


RSS 2.0