hair on fire


you go talk to your friends

trött trött trött!!!!
ni får bara två bilder från sommaren, på Hannahs brygga, där jag egentligen spenderade hälften av mitt sommarlov på att bars sitta och chilla med sköna människor!


A till K, K till A, Kanyama var namnet när de fråga vem de va

Jo, eftersom jag faktiskt tänkt att ta tag i bloggen tänkte jag skriva lite nu.
Jag gjorde lite ny design igår :D Känner mig nöjd, förutom att headern blev lite pixlig, men jag ska fixa det någongång. Hiss, diss? 
 
 
Idag hade jag en chilldag helt enkelt. Gick i skolan som vanligt, fast ja, det hända ju ett lite(STORT) drama mitt i dagen. Men annars var det väl som alltid. 
Efter skolan hade jag ändå inget planerat, så jag bestämde mig för att vara kvar lite på skolan med Ellen som väntade på Pontus. Det slutade med att vi tre hängde i skolan i flera timmar, som de muppar vi är. 
Alla lärare som gick förbi frågade alltid, Vad gör ni här? Eller, är ni kvar här? Svaret blev enkelt, vi älskade skolan så mycket så vi ville inte gå hem. Så sant, så sant. 
Sedan kom jag bara hem och myste med mamma framför X Factor. ( Adam Kanyama är grymaste och om han inte vinner den här tävlingen, så är den RIGGAD. )
 
Nu ligger jag i sängen kl. 22:08 och är redo för att sova! Wooooop! 
Jag har varit sjukt trött hela dagen, så jag ville lägga mig tidigt ikväll. Stolt leende. 
 
Imorgon blir det pyjamasparty i skolan, feeeeeett skönt. Haha, så jag behöver egentligen bara kliva upp ur sängen och gå till skolan!
Fast okej... Jag kommer fuska, för jag vägrar gå till skolan i det jag sover i, så jag kommer byta om i morgon bitti. Men ändå, FETT CHILL.
 
 
Puss och godnatt! 
 

i set the world on fire

Ny bloggdesign CHECK

You fuck with my money, you'll be sorry.

Okej, ibland önskar jag att man kunde ta bort den där stora Besöksstatistiksruntan.... Då kanske jag kunde känna mig lite mer motiverad att skriv på bloggen. Snedmunssmiley.
 
 
Just nu sitter jag nerbäddad i mina prickiga lakan, i ett mörkt rum med neddragna rullgardiner och en fet påse godis. Söndagar är jobbiga, men denna söndag blir ju bara ännu jobbigare när man kommer på att man måste stanna hemma till skymningen och sitta och plugga. 
Vi har inlämming på svenskan imorgon, och som vanligt, är jag inte klar. Vi skriver en novell, och jag tycker faktiskt det är askul, men inte just idag. 
Idag skulle jag bara vilja dra upp volymen på hötalarna och sitta och rita hela dagen lång. Eller kanske hitta några fina bilder på weheartit och göra något roligt med de. Jag har helt enkelt en såndär kreativ dag, då det bara kliar i händerna.
Men varför kan jag då inte lägga min kreativitet på den där f-in novellen, undrar jag????
 

att vakna upp med en varm liten hund liggandes tätt intill en, är en väldigt mysig känsla!


nu kan jag dö lycklig.

nu kan jag dö lycklig.
 

RSS 2.0