helt sinnes

jag drunknar snart i alla saker jag ska göra!!!!
åhhh det är bra, dåliga, stressiga, jobbiga, underbara saker!
på måndag smäller det också... helt sinnes.


But baby, if you say you want me to stay, i'll change my mind

Idag har varit en sjukt tråkig dag. Vet inte varför men har varit lite dyster... 
Men idag träffade jag min älskade, älskade, älskade syster för första gången på 7 veckor, vilket var enormt behövligt och roligt. Kändes helt sjukt konstigt, efter att jag saknat henne så mycket. Hon ska stanna i Sverige till på tisdag, så imorgon kommer hon hem hit, till mig och mamma och spenderar resten av tiden med oss. Ni kan inte förstå hur guldvärt det är för mig.
 
Haha, är inte bara High School Musical filmerna för mysiga? Haha! Jag måste faktiskt erkänna det!
När jag var liten var jag en riktig sucker för just de filmerna. Gabriella och Troy var ju bara för perfekta.
Härom dagen när min fina Ellen sov här, hade vi High School Musical maraton! Dock bara ettan och tvåan ( dock somnade jag efter halva trean... ) ... 
Men liksom det är verkligen sjukt kul att titta tillbaka på de där filmerna man tyckte så mycket om som liten. Sentimentalt liksom!
Så ja, nu vet ni det, jag har en gång i tiden varit en HIGH SCHOOL MUSICAL LOVER. 
HAHAHA
 
Tumblr_md3rwwhhwn1rudh26o1_500_large
 
Tumblr_m90pneukxu1rqf2vxo7_250_large

puss


Drömmer fortfarande

Jag glömde ju typ en sjukt kul sak i förra inlägget!!!
Jo, jag råkar vara gaaaaansk stolt, eftersom min favoritartist RETWEETADE MIG igår kväll!
Jag kan fortfarande inte fatta det, men Newkid retweetade mig.... dör lite :D

 

Respekt brush!


Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast, och, ah, det må vara kallt nu. Jag har min parkas. Vi är all good.

Nu plingar det verkligen till på min facebook ofta.. Det är nämligen så att Italienarna( vi ska ju till Italien, som jag säkert har berättat ) som vi ska åka till i december har fått reda på våra namn och mailadresser. Och jag kan ju lugnt säga att det är gaaaaanska många nya förfrågningar som ploppar upp, haha!
Jag börjar verkligen undra om alla de där personerna verkligen är de som vi ska vara hos, för de börjar verkligen bli många... Haha!
Men jag är verkligen sjukt tagg på att åka nu!!! Om jag minns det rätt, så sa Rebecca att det bara är 21 dagar kvar! Fattar ni?!? 
Nu ska jag gå och göra något riktigt riktigt roligt! Fast jag vet inte vad :) 
PUSS

Friends is like happiness, but a lot better, because you know that happiness might not last forever but friends will

 
 
 
 
 
Nu är det bror som skriver här. Wilma (bror) skulle egentligen skriva ett inlägg men hon var tyvärr tvungen att åka hem så jag bestämde mig helt enkelt för att slutföra det. Idag så har vi haft det riktigt mys! Vi har bara chillat, lyssnat på våra favoritpojkar och ätit. Sedan har vi vågat byta profilbilder på facebook vilket var ett väldigt stort steg, lol. Annars så vill jag bara slänga in att Wilma är världens finaste Wilma och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne, hon får en alltid på ett väldigt bra humör och hon är alltid så himla söt, snäll, omtänksam och allt det där. Hon är världens bästa bror helt enkelt, much love to her. Aja nu ska jag sluta bloggrapea henne, puss alla Wilmas bloggläsare!

Jag minns mitt rum i ditt hjärta

 
 

winter's calling

De två senaste dagarna har bestått utav... Ja.. vad har det bestått utav? Jag har varit hemma från skolan med en fruktansvärt konstig mage som har gjort ont. Ena sekunden vill jag spy andra så gör den bara skit ont. 
Men nu är jag på bättringsvägen och det är 90% chans att jag går till skolan imorgon. 
Det är konstigt det där. När man är i skolan så önskar man inget lika mycket som att vara ute där ifrån, men när jag väl är hemma från skolan och ja, bara lodar ( som Josefine skulle uttryckt sig) så blir man ju faktiskt nyfiken på vad de andra gör i skolan. Och särskild när man har varit sjuk och blivit bättre men ändå så stannar man hemma, då är jag i alla fall väldigt pigg på att gå till skolan och träffa alla roliga människor igen. 
 
 
Jaja, ha det bra kompisar!

And I don't want to forget how your voice sounds

Håller på att skriva ut lite mysig bilder att sätta upp på mina ganska tomma väggar här hemma. Jag blandar fina, egna bilder, med lite stulna, fina bilder, från weheartit.
Jag tror det kommer bli riktigt gulligt!
 
 
 
 
 
 

The luckiest girl on the planet

Puss


Fortfarande euforisk


overkligt

 
 
 
Här sitter jag, lyckligast i stan med min fina vän ellen, som ni ser på bilden och även min fina vän pontus, som vägrade vara med på bild.
Och ja, jag dog i fredags. Men som tur är, av glädje. Jag kan absolut säga att allt i min värld känns ljus. Jag går inte, jag skuttar fram. 
Nu ska vi gå och mysa till en film! Puss och hej!

domedag

Vad som än händer imorgon, så kommer jag dö. 
Antingen blir jag världens, absolut lyckligaste männsika, eller det största, mest deprimerade, skämtet, till tjej, som någonsin gått på denna jord.

RSS 2.0